Home Geurmerk Geurbrein Geurscript Over ons Contact Projecten Blog

Geurbrein

Geurlab werkt samen met de vakgroep neuropsychologie van de Universiteit van Maastricht om de werking van geur op het brein te onderzoeken. Binnenkort verschijnt een internationale publikatie over de effecten van verschillende aroma’s op de concentratie van studenten. Aangetoond is dat de geur van pepermunt het brein langer fit en fris houdt.

Geur heeft daarnaast ook nog andere effecten op het brein. Wist u dat het verspreiden van een citrusgeur leidt tot proper gedrag en de geur van vanille gevoelens oproept van veiligheid en geborgenheid? Ronduit fascinerend.

Interesse in hoe geur het welzijn of de prestaties van uw cliënten, studenten of medewerkers kan verbeteren? Maak dan een vrijblijvende afspraak en laat u informeren over de mogelijkheden.

Samenwerkingspartners:

Geurlab werkt o.a. voor Buitenplaats Vaeshartelt, Stroom Den Haag, Museum Katakomben Valkenburg, Maurer Architecten, Provincie Limburg, Kasteel Wylre | Hedge House, Marres, Vita Talalay, Mise en Place, Lanxess, Mr. Maroosh, Kunstacademie Maastricht, Hotel Management School Maastricht, Maastricht University Kunst & Erfgoed, Maastricht University Bibliotheek, Orion Scholen Amsterdam, Fresh Forward Hilversum, Binnenlands Bestuur, Belvedere W.O.M., Studio Halfvol, Bastiaans Schoenen, Avicenna, Le Marais, Dutch Design Week, Passagen Köln